Completă Makadamia (162679)

Un set de hanorac pentru femei extrem de casual și ușor, cu care vei trece prin toată primăvara și vara. Hanoracul supradimensionat are mâneci lungi cu un tiv cu nervuri. Este aerisit și foarte... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Completă
Un set de hanorac pentru femei extrem de casual și ușor, cu care vei trece prin toată primăvara și vara. Hanoracul supradimensionat are mâneci lungi cu un tiv cu nervuri. Este aerisit și foarte casual, confecționat dintr-un tricot subțire de pulover. Este un model minimalist de hanorac, cu o mică filă în partea din față. Pantalonii scurți la modă pentru femei sunt, de asemenea, casual. Au buzunare laterale și un cordon gros în talie, astfel încât nu se mișcă atunci când sunt purtați. Setul este foarte versatil. Va fi perfect pentru o plimbare de vară sau pentru activități în aer liber. Poartă-l cu adidași eleganți sau cu adidași confortabili, o șapcă de baseball și bucură-te de libertate în zilele călduroase.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă Homewear
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3860/40 cm108 cm116 cm68-100 cm
40/4262/42 cm116 cm124 cm76-108 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0