Completă Numinou (153209)

Un set extrem de feminin format dintr-un tricou oversize și pantaloni clasici cu cordon, disponibil în negru, crem și bej deschis. Hanoracul cu logo Numinou are mâneci decoltate în stil kimono.... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Completă
Un set extrem de feminin format dintr-un tricou oversize și pantaloni clasici cu cordon, disponibil în negru, crem și bej deschis. Hanoracul cu logo Numinou are mâneci decoltate în stil kimono. Acest lucru permite multă libertate. În plus, decolteul adânc expune umerii și gâtul bine conturați. Este un hanorac ideal pentru femeile cu sânii mari care apreciază libertatea în zona trunchiului. Mânecile hanoracului sunt finisate cu șnururi, care sunt prezente și pe talie și pe picioarele pantalonilor. Pantalonii au, de asemenea, buzunare practice. Acesta este genul de set de hanorac pe care îl poți purta atât pentru o plimbare lungă, cât și pentru o cafea după-amiaza. Îl poți purta cu tocuri înalte sau cu pantofi sport confortabili.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă Homewear
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3852/90 cm84 cm132 cm64-84 cm
40/4256/94 cm92 cm140 cm68-92 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0