Completă Makadamia (153187)

Treningul de trening pentru femei cu elemente de volane este disponibil în mai multe variante de culori interesante. Printre acestea se numără nuanțele neon, pastelate și neutre. Printre culori se... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Completă
Treningul de trening pentru femei cu elemente de volane este disponibil în mai multe variante de culori interesante. Printre acestea se numără nuanțele neon, pastelate și neutre. Printre culori se numără amarant, roz pudră, bej deschis, lime și negru. Treningul poate fi stilizat în multe feluri și nu se limitează la o estetică sportivă. Accentul fetișcanesc sub formă de volane va funcționa bine și cu stiletto și bijuterii elegante. Poți purta treningul atât la o întâlnire cu prietenii, cât și la serviciu. Dacă vă place foarte mult croiala, puteți cumpăra acest set în mai multe variante de culoare, fiecare dintre ele fiind o poveste complet diferită. Nuanțe îndrăznețe, bej neutru și negru clasic. Fiecare versiune pentru o ocazie diferită.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă Homewear
Bumbac 72 %
Elastan 8 %
Poliester 20 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3845/96 cm96 cm100 cm64-88 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0