Completă Makadamia (152586)

Setul elegant de hanorace pentru femei este disponibil în culorile: crem, bej deschis și închis și roz pudră. Puloverul oversize descoperă umerii, datorită căruia pune în evidență claviculele... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Completă
Setul elegant de hanorace pentru femei este disponibil în culorile: crem, bej deschis și închis și roz pudră. Puloverul oversize descoperă umerii, datorită căruia pune în evidență claviculele feminine frumoase. De asemenea, are un plasture decorativ cu litera M. Mânecile sunt finisate cu șireturi. Pantalonii de jogging au un cordon gros în talie și partea distală a picioarelor, ambele părți ale acestora fiind decorate cu bandă sclipitoare. Setul poate fi purtat atât la o petrecere, cât și la serviciu. Totul depinde de accesorii. Va arăta grozav cu adidași de designer. Setul expune o talie subțire și adaugă volum în jurul șoldurilor.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă Homewear
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
36/3852/90 cm84 cm132 cm64-84 cm
40/4256/94 cm92 cm140 cm68-92 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0