Completă Verosoft (152088)

Rucsac vintage din piele P40 + Portofel vintage din iută P21. Setul include rucsacul din piele P40 împreună cu portofelul pliabil P21. Acest lucru vă permite să vă compuneți propriul set. Acum... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Completă
Rucsac vintage din piele P40 + Portofel vintage din iută P21. Setul include rucsacul din piele P40 împreună cu portofelul pliabil P21. Acest lucru vă permite să vă compuneți propriul set. Acum puteți achiziționa două produse la un preț excepțional de mic. Când cumpărați un set, plătiți doar pentru rucsac, iar portofelul este inclus în prețul setului. Nu ezitați și chiar merită. Produsele sunt fabricate din piele naturală de yuchta. Acestea vă vor sublinia aspectul individual. Rucsac mare și încăpător din piele în stil vintage, perfect pentru persoanele active care doresc să împacheteze cărți, dosare A4, fișiere, laptop, aparat foto SLR și multe alte lucruri necesare. De asemenea, funcționează bine ca bagaj de mână în călătoriile de vacanță. Rucsac uriaș, cu un singur compartiment, cu două buzunare mai mici pe ambele părți, închise cu catarame, și un buzunar mai mare în față. Curelele de umăr confortabile, reglabile și extensibile permit ajustarea individuală la fiecare siluetă. Clapeta se închide cu o cataramă tradițională. Un mâner special permite transportarea rucsacului în mână. Portofel UNISEX din piele în stil vintage, închis cu un clip. În interior, un buzunar pentru monede închis cu un clip, trei compartimente. Produs făcut manual, realizat cu mare grijă și atenție la detalii din piele naturală de cea mai bună calitate. Datorită unei astfel de manopere, garantăm satisfacția pentru mulți ani.
Dimensiunea portofelului: lățime 10,1 cm înălțime 8,9 cm lungime după desfășurare 21 cm
.
Greutate rucsac: 1.2kg

Greutatea portofelului: 0,07 kg

Taguri
Poşete de zi
Lăţimea 31 cm
Lăţimea bazei 17 cm
Înălţimea 39 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0