Completă IVON (151928)

Împreună sau separat? Tu decizi! Seturile noastre de pantaloni de trening au fost create conform regulii mix and match as you like and as you like. Setul de trening modern din tricot plăcut, de... Află mai multe

Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Completă

Împreună sau separat? Tu decizi! Seturile noastre de pantaloni de trening au fost create conform regulii mix and match as you like and as you like. Setul de trening modern din tricot plăcut, de înaltă calitate, este o propunere ideală pentru toate femeile care doresc să se simtă confortabil într-un trening și să arate elegant în același timp - da, este posibil! Partea de sus a treningului este o bluză fără mâneci cu decolteu tip barcă, care dezvăluie în mod feminin și subtil gâtul și umerii. Hanoracul are o croială puternic supradimensionată, așa că va fi perfect pentru a ascunde defectele corpului. Bluza va arăta grozav atunci când este asortată cu jambiere clasice sau blugi skinny. Se asortează cu pantaloni scurți cu talie elastică. Pantalonii scurți vă vor sublinia ușor silueta, fără a fi neplăcut de strâmți. Puteți ajusta singur lungimea pantalonilor scurți, deoarece pot fi rulati. Buzunare pe ambele părți. Lungimea indicată este pentru partea de sus.

Culoarele și modelele din fotografii pot varia ușor față de cele reale din cauza setărilor diferite ale monitoarelor sau telefoanelor.

.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă
Bumbac 92 %
Elastan 8 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la piept
M/L55 cm106 cm120 cm
XS/S54 cm98 cm110 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0