Completă IVON (151918)

Împreună sau separat? Tu decizi! Seturile noastre de pantaloni de trening au fost create conform regulii mix and match as you like and as you like. Setul de trening fucsia din tricot plăcut, de... Află mai multe

Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Completă

Împreună sau separat? Tu decizi! Seturile noastre de pantaloni de trening au fost create conform regulii mix and match as you like and as you like. Setul de trening fucsia din tricot plăcut, de înaltă calitate, este o alegere ideală pentru toate femeile care doresc să se simtă confortabil într-un trening și să arate elegant în același timp - da, este posibil! Partea de sus a treningului este un hanorac cu glugă scurtă, dar totuși ușor sportivă. Are o bandă elastică largă în talie. Mânecile lungi, care pot fi rulate după bunul plac, sunt, de asemenea, finisate cu elastic. Hanoracul se potrivește perfect cu blugi cu talie înaltă sau cu o fustă tubulară clasică. Pantalonii au picioare subțiri, care îți vor sublinia formele și te vor face să te simți foarte feminină în treningul nostru. Puteți ajusta singur lungimea, deoarece acestea sunt rulate. Au un cordon în talie și buzunare. Pantalonii se asortează perfect cu o katana din denim și adidași. Lungimea indicată este cea a tricoului.

Culoarele și modelele din fotografii pot varia ușor față de cele reale din cauza setărilor diferite ale parametrilor monitoarelor sau telefoanelor.

.
Taguri
Pantaloni, Pantaloni scurţi de damă Homewear
Bumbac 92 %
Elastan 8 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la piept
M/L46 cm96 cm110 cm
XS/S45 cm90 cm104 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0