Legginşi BFG (161336)

Leggings Basic este o noutate fierbinte din ultima noastră colecție, pe care cu siguranță nu o poți rata! Pantalonii noștri de bază croiți sunt foarte confortabili și, în același timp, arată foarte... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Legginşi
Leggings Basic este o noutate fierbinte din ultima noastră colecție, pe care cu siguranță nu o poți rata! Pantalonii noștri de bază croiți sunt foarte confortabili și, în același timp, arată foarte impresionant pe silueta unei femei. Dacă visul tău este o pereche de jambiere de bază care sunt perfecte pentru orice ocazie, asigură-te că profiți de cumpărăturile online din magazinul nostru online și alege un model într-o nuanță elegantă. Jambierele de bază sunt unul dintre elementele de bază din garderoba ta de zi cu zi. Este greu de imaginat un look casual și sportiv fără ele. Pantalonii ajustați pot fi purtați pentru aproape orice ocazie. Ele pot sta la baza stilizărilor la birou, la o ieșire în club sau la o întâlnire. În funcție de accesoriile pe care le alegeți, jambierele de bază vor arăta casual sau mai elegant. Jambierele noastre de bază sunt foarte confortabile și nu afectează pielea. Aceștia sunt confecționați din bumbac de calitate superioară, datorită căruia se potrivesc ușor și îți subliniază silueta. Culoarea lor versatilă se va potrivi cu o varietate de ținute.
Taguri
Legginşi
Bumbac 90 %
Elastan 10 %
MărimeLăţime la şolduriLăţime la talie
L102 cm84-90 cm
M94 cm78-86 cm
S90 cm72-80 cm
XL104 cm88-96 cm
XS86 cm66-74 cm
XXL110 cm92-100 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0