Şlapi Step in style (180991)

Șlapii clasici pentru femei au fost confecționați din eco-suede, care este plăcut la atingere. Curelele șlapilor sunt conectate în partea din față. Șlapii sunt așezați pe un toc plat cu talpă... Află mai multe

37 - + x
38 - + x
39 - + x
40 - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Şlapi
Șlapii clasici pentru femei au fost confecționați din eco-suede, care este plăcut la atingere. Curelele șlapilor sunt conectate în partea din față. Șlapii sunt așezați pe un toc plat cu talpă antiderapantă. Un model slip-on care va fi perfect pentru zilele de vară. Aceste flip-flops au un vârf pătrat deschis. Acești flip-flops vor completa multe ținute de vară! Nu uitați să verificați întreaga noastră colecție de flip-flops pentru femei.
Taguri
Sandale şi şlapi
material pânză
Footbed pânză
Înălţimea tocului 1.5 cm
MărimeLungimea tălpicului
3624 cm
3724.5 cm
3825 cm
3926 cm
4026.5 cm
4127 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare

Matterhorn Moda - furnizor de îmbrăcăminte cu ridicata pentru e-commerce, boutique-uri ?i dropshipping

Ne mandrim cu faptul ca suntem un furnizor de încredere pentru afacerile tale de e-commerce, boutique-uri ?i dropshipping. Oferim haine de calitate superioara, inclusiv rochii elegante, rochii de ocazie ?i costume erotice, toate fabricate in Europa.

Daca esti in cautarea de rochii elegante en gros, avem o varietate de modele disponibile pe site-ul nostru. De asemenea, oferim si haine en gros, perfecte pentru a-ti completa colectia de produse.

De asemenea, suntem un furnizor de top pentru cei care doresc sa isi dezvolte afacerea prin dropshipping. Cu o varietate de produse disponibile pe site-ul nostru, inclusiv costume erotice si rochii de ocazie en gros, suntem un furnizor de incredere pentru afacerile tale de dropshipping.

Pe langa aceste produse, avem si o colectie de slapi clasici pentru femei, confec?iona?i din eco-suede, perfecti pentru zilele de vara. Verifica intreaga noastra colectie de flip-flops pentru femei pe site-ul nostru.

Daca esti in cautarea de furnizori de dropshipping de incredere, nu cauta mai departe decat Matterhorn Moda. Suntem aici pentru a-ti ajuta afacerea sa creasca si sa se dezvolte cu produse de calitate superioara.

Costume erotice

Furnizori dropshipping

Rochii elegante en gros

Haine en gros

Rochii ocazie en gros

Îmbrăcăminte cu ridicata

Dropshipping nagykereskedés