Jachetă plus size Karko (173067)

Jacheta Sigma este o propunere la modă și extrem de confortabilă, ideală pentru zilele de primăvară și toamnă. Croită într-un stil clasic ramonescian, cu un guler mare și fermoare argintii... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Jachetă plus size
Jacheta Sigma este o propunere la modă și extrem de confortabilă, ideală pentru zilele de primăvară și toamnă. Croită într-un stil clasic ramonescian, cu un guler mare și fermoare argintii expresive, jacheta are un caracter hotărât tineresc și rock. Acest lucru nu înseamnă în niciun caz că Sigma este potrivit doar pentru concerte, cluburi sau întâlniri cu prietenii. De asemenea, poate completa cu succes ținutele mai formale și ceremoniale. Jacheta Sigma este unul dintre acele modele de îmbrăcăminte exterioară care nu se demodează niciodată și care se potrivește femeilor de toate vârstele și tipurile de corp. În plus, oferă un confort extrem și adaugă un plus de picanterie oricărei ținute. Sigma va arăta cel mai bine cu blugi croiți sau pantaloni din piele și un tricou clasic cu un slogan sau logo-ul formației tale preferate. Cu toate acestea, îl poți asorta cu ușurință cu o bluză elegantă și o fustă creion. Dacă nu vă este teamă să ieșiți din tipare, mergeți chiar mai îndrăzneț și purtați jacheta Sigma cu o rochie maxi romantică.
Taguri
Fuste de dimensiuni mari
Elastan 5 %
Poliester 95 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
38/4061 cm112 cm
42/4463 cm118 cm
46/4865 cm124 cm
50/5267 cm130 cm
54/5669 cm136 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0