Jachetă Sublevel (161517)

Jachetă de blană cu fermoar și buzunare, perfectă pentru încălzirea mâinilor înghețate. Jacheta este complet căptușită. Jacheta realizată din blană ecologică va fi utilă pentru multe ocazii. Îl... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Jachetă
Jachetă de blană cu fermoar și buzunare, perfectă pentru încălzirea mâinilor înghețate. Jacheta este complet căptușită. Jacheta realizată din blană ecologică va fi utilă pentru multe ocazii. Îl poți purta în fiecare zi cu blugi croiți și adidași. Pentru un look mai elegant, îți recomandăm să combini haina de blană cu o fustă plisată, tocuri stiletto și o cămașă clasică. De asemenea, poți crea un efect grozav purtând o jachetă scurtă de blană cu o rochie elegantă, cu model fluid. În acest fel, veți arăta excepțional în timpul unei ieșiri oficiale sau la o întâlnire într-un restaurant elegant. Jachetele de blană sunt în prezent foarte populare printre fanii tendințelor fierbinți. Dacă doriți să fiți unul dintre ei, vedeți ce am pregătit pentru clienții noștri la modă în colecția noastră de toamnă/iarnă.
Taguri
Jachete, paltoane de damă Jachete de iarnă
Poliester 100 %
MărimeLungimea mânecii la interiorLungimea mânecii la exteriorDiametru la piept
L53 cm63 cm91 cm
M51 cm61 cm86 cm
S49 cm59 cm82 cm
XL55 cm65 cm96 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0