Fustă scurtă Numinou (170952)

Hit al sezonului! Fustă mini ajustată cu pliuri laterale, perfectă pentru femeile cărora le place să își sublinieze curbele. Fusta este confecționată din imitație de piele moale la atingere. În... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Fustă scurtă
Hit al sezonului! Fustă mini ajustată cu pliuri laterale, perfectă pentru femeile cărora le place să își sublinieze curbele. Fusta este confecționată din imitație de piele moale la atingere. În interior are un fleece plăcut. Fusta are, de asemenea, cusături pentru a accentua șoldurile și o centură în jurul taliei. Pe curea este prezentă o placă aurie elegantă cu logo-ul Numinou și un cristal alb fermecător. Acesta este genul de fustă care îți va accentua șoldurile și picioarele extrem de bine conturate. Îl poți purta cu cizme înalte, ghete sau stiletto. Fusta este disponibilă în două culori clasice: negru și o nuanță deschisă de bej.
Taguri
Fuste Mini
Elastan 5 %
Poliuretan 60 %
Poliester 35 %
MărimeLungimeLăţime la şolduriLăţime la talie
3642 cm88 cm68 cm
3842 cm92 cm72 cm
4042 cm96 cm76 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0