Fustă Karko (169557)

Fusta creion tricotată în carouri Monia este o fustă pe care orice femeie ar trebui să o aibă în garderoba sa. A fost cusută în întregime în Polonia, în camerele noastre de cusut, din țesături... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Fustă
Fusta creion tricotată în carouri Monia este o fustă pe care orice femeie ar trebui să o aibă în garderoba sa. A fost cusută în întregime în Polonia, în camerele noastre de cusut, din țesături naționale de cea mai bună calitate. Acestea oferă un confort incredibil și libertate de mișcare. Are o croială simplă, așa că va merge bine cu orice stil pe care îl creați. Lungimea totală ajunge până la genunchi. Modelul Monia are un imprimeu în carouri frumos și foarte la modă. A fost concepută de designerii noștri Karko special pentru femeile care caută o fustă simplă, dar izbitoare. Este disponibil în mai multe versiuni de culoare, astfel încât să o puteți alege pe cea perfectă pentru dumneavoastră. Va fi perfect pentru muncă, sărbători importante, ieșiri în oraș cu prietenii sau pentru purtarea zilnică. Fusta creion Monia este complementul perfect pentru jacheta cu același nume, creând cu aceasta un set coerent și foarte expresiv. Cu toate acestea, nimic nu te împiedică să o porți singură, cu un top și accesorii la alegere. Având în vedere combinația de culori și modelul distinctiv al fustei, cel mai bine este să o asortezi cu un top uni, monocolor. În acest fel, evitați haosul stilistic și vertijul colorat. Poate fi un simplu tricou sau un top mulat din linia de bază, dar și o bluză cu volane, inserții de dantelă sau decupaje izbitoare. În zilele mai reci, puteți purta fusta Monia cu pulovere tricotate sau puteți completa look-ul cu un blazer cu croială dreaptă sau un cardigan moale. Nu vă fie teamă să căutați combinații mai puțin evidente și încercați să vă exprimați personalitatea colorată!
Taguri
Fuste de mărime plus Fuste de mărime plus
Elastan 5 %
Poliester 60 %
Viscoză 35 %
MărimeLungimeLăţime la şolduriLăţime la talie
38/4061 cm100 cm80-100 cm
42/4463 cm110 cm86-106 cm
46/4865 cm120 cm92-112 cm
50/5267 cm126 cm100-120 cm
54/5669 cm140 cm106-126 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0