Fustă Karko (169171)

Fusta Murcia este una dintre sugestiile noastre pentru zilele călduroase de primăvară-vară. Fusta prezentată aici este confecționată, printre altele, din bumbac, așa că este confortabilă, se... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Fustă
Fusta Murcia este una dintre sugestiile noastre pentru zilele călduroase de primăvară-vară. Fusta prezentată aici este confecționată, printre altele, din bumbac, așa că este confortabilă, se potrivește bine pe corp, iar banda elastică din talia fustei împiedică alunecarea acesteia. Fusta Murcia are nasturi de presare, care sunt un element decorativ, dar și practic, deoarece deschiderea fustei poate fi ajustată în voie. Ajustarea fermoarului ne permite să creăm stiluri noi și interesante care să se potrivească gusturilor noastre. Dorim să subliniem faptul că fusta poate fi folosită atât pentru ținute elegante, cât și pentru ținute casual, fie că mergem la plimbare, fie că ieșim cu prietenii sau luăm cina cu prietenii noștri. Fusta tricotată Murcia este chintesența feminității și, în același timp, un model care impresionează prin versatilitatea sa. Poate fi asortat la fel de bine cu un top simplu, ajustat și un tricou clasic, o cămașă elegantă și o bluză ușoară, din sifon. De asemenea, când vine vorba de accesorii, fusta Murcia se potrivește perfect cu stilettos și botine, balerini și sandale plate, sau chiar cu pantofi de sport atemporali. Indiferent de modul în care completezi look-ul, poți fi sigură că vei arăta uimitor. Curbele tale feminine vor fi evidențiate în mod corespunzător, iar cele mai mari atuuri ale tale vor fi scoase în evidență în mod fantastic. Un alt avantaj al fustei Murcja este gama largă de culori disponibile. Veți găsi cu ușurință o culoare pe placul dumneavoastră. Iar dacă te vei îndrăgosti de acest model, așa cum preconizăm că vei face, cu siguranță își va găsi loc în garderoba ta în mai multe versiuni diferite.
Taguri
Fuste de mărime plus
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLungimeLăţime la şolduriLăţime la talie
38/4070 cm80-100 cm60-80 cm
42/4472 cm90-110 cm70-90 cm
46/4873 cm100-120 cm80-100 cm
50/5274 cm110-130 cm90-110 cm
54/5675 cm120-140 cm100-120 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0