Fustă Makadamia (158364)

Fusta elegantă realizată din piele ecologică de înaltă calitate este o propunere senzațională pentru femeile de afaceri. Asortează-l cu gulerul tău preferat sau cu o cămașă elegantă pentru a arăta... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Fustă
Fusta elegantă realizată din piele ecologică de înaltă calitate este o propunere senzațională pentru femeile de afaceri. Asortează-l cu gulerul tău preferat sau cu o cămașă elegantă pentru a arăta extrem de profesionist și feminin în același timp. Asortează-l cu tocurile tale preferate sau cu cizmele robuste și stilizează-l așa cum îți place. Tăietura simplă, fără accesorii inutile, îți permite să creezi multe stiluri creative. Fusta se va potrivi foarte bine cu o haină lungă de toamnă sau cu o jachetă scurtă de ramon. De aceea, ar trebui să își găsească locul în garderoba fiecărei femei, indiferent de stilul preferat. Este un model universal de fustă.
Taguri
Fuste Fustă-creion
Poliuretan 50 %
Poliester 50 %
MărimeLungimeLăţime la şolduriLăţime la talie
3680 cm84 cm64 cm
3881 cm88 cm68 cm
4082 cm92 cm72 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0