Fustă Makadamia (148779)

Fustă mini evazată pentru femei, din piele ecologică. O propunere de modă perfectă pentru femeile care vor să-și arate cu îndrăzneală picioarele. Fusta poate fi purtată cu colanți opaci și cizme... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Fustă
Fustă mini evazată pentru femei, din piele ecologică. O propunere de modă perfectă pentru femeile care vor să-și arate cu îndrăzneală picioarele. Fusta poate fi purtată cu colanți opaci și cizme pentru a completa un stil feminin de toamnă. Acest model este extrem de elegant, dar și confortabil. Aerisirea sa nu vă face să vă simțiți inconfortabil sau să transpirați. Un finisaj frumos sub formă de volane asimetrice conferă un efect glam. Fusta este disponibilă în mai multe culori, ceea ce o face potrivită pentru diverse ținute, de la cele de seară la cele casual. Negru, kaki, bej, prună sau cămilă. Puteți decide ce variantă de fustă vi se potrivește cel mai bine. Modelul este disponibil într-o dimensiune universală.
Taguri
Fuste Mini
Poliuretan 50 %
Poliester 50 %
MărimeLungimeLăţime la şolduriLăţime la talie
uniwersalny42-44 cm84 cm68 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0