Fustă lungă Makadamia (176215)

Fustă lungă și evazată, cu croială pe o parte. Frumoasă, ușoară și versatilă. Vă puteți simți în siguranță în ea - are o țesătură care maschează lenjeria intimă. Fusta este disponibilă în patru... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Fustă lungă
Fustă lungă și evazată, cu croială pe o parte. Frumoasă, ușoară și versatilă. Vă puteți simți în siguranță în ea - are o țesătură care maschează lenjeria intimă. Fusta este disponibilă în patru variante fanteziste, care variază în ceea ce privește modelul și culoarea. Așa că puteți alege modelul care se potrivește cel mai bine gustului dumneavoastră. Poartă-o cu sandale de vară sau cu pantofi de sport și stilizează-te după bunul tău plac. Vei străluci în ea indiferent unde vei merge - la serviciu, la o plimbare în oraș sau pe cheiul de la malul mării. Fusta are o bandă elastică largă în talie, care o accentuează frumos. Îmbinați confortul cu eleganța.
Taguri
Fuste Fuste maxi
Poliester 100 %
MărimeLungimeLăţime la şolduriLăţime la talie
36/38104 cm84 cm64-84 cm
40/42106 cm92 cm72-92 cm
44/46108 cm100 cm80-100 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0