Fustă lungă Makadamia (153167)

O fustă midi romantică din sifon, perfectă pentru o întâlnire sau pentru serviciu. Totul este o chestiune de accesorii. Rochia este ușor asimetrică. Acest lucru îi conferă o formă mai interesantă... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Fustă lungă
O fustă midi romantică din sifon, perfectă pentru o întâlnire sau pentru serviciu. Totul este o chestiune de accesorii. Rochia este ușor asimetrică. Acest lucru îi conferă o formă mai interesantă pe corp. O bandă elastică groasă cu cordon în talie împiedică fusta să se umfle. Pentru ca materialul subțire să nu se vadă prin lenjeria intimă, există o căptușeală confortabilă dedesubt. Aceasta este una dintre acele fuste cu care poți să te îmbraci pe tot parcursul anului. Această fustă va merge bine cu cizme de iarnă sau sandale de vară. În plus, este disponibil în cinci variante interesante de culori și grafică. Puteți decide singură ce nuanță și ce imprimeu vi se potrivește cel mai bine. Sau poate doriți să dețineți mai multe versiuni ale aceleiași fuste? Nu vom fi surprinși dacă acest lucru se va întâmpla.
Taguri
Fuste Fuste
Poliester 100 %
MărimeLungimeLăţime la şolduriLăţime la talie
uniwersalny64/92 cm112 cm68-100 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0