Costum de baie întreg Marko (82096)

Costum de înot monokini dintr-o singură piesă elegant, într-o culoare frumoasă. Flori pitorești în partea de sus. Croială foarte confortabilă. Design romantic. Costumul de baie are cupe căptușite... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Costum de baie întreg
Costum de înot monokini dintr-o singură piesă elegant, într-o culoare frumoasă. Flori pitorești în partea de sus. Croială foarte confortabilă. Design romantic. Costumul de baie are cupe căptușite cu arcuri și umplutură push up (disponibile de la mărimea S la XL inclusiv) - costumul de baie strânge sânii foarte bine, îi ridică și îi modelează și expune corespunzător. Decolteul arată feminin și tentant. Curelele sunt reglabile în lungime, ele pot fi îndepărtate complet de pe model. Circuitul este fixat cu o cataramă. Partea de jos a costumului de baie cu o curea, căptușită, elastică. Corpul este uscat rapid, rezistent la lumina soarelui (nu se estompează)
Cupe întărite cu umplutură push up (disponibile de la mărimea S la XL inclusiv)
Culoarea vă îmbunătățește bronzul
Tesatura cu aplicații florale
Curele de umăr reglabile și detașabile
Circumferința se fixează cu cataramă.
Spălați manual în apă până la 30 de grade. Nu se usucă mecanic. Nu se usucă prin centrifugare. Prima calitate.
Taguri
Întregi
Elastan 20 %
Polyamid 80 %
MărimeDiametru la şolduridiametru sub bustDiametru la piept
L98 cm75-80 cm88-90 cm
M94 cm75-80 cm85-87 cm
S90 cm70-75 cm82-84 cm
XL102 cm80-85 cm91-93 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0