Costum de baie întreg Barontex (167652)

Descoperiți costumul de baie dintr-o singură piesă cu efect de slăbire. Partea centrală cu model, în combinație cu părțile laterale și spatele mai întunecate, are rolul de a subția silueta din... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Costum de baie întreg
Descoperiți costumul de baie dintr-o singură piesă cu efect de slăbire. Partea centrală cu model, în combinație cu părțile laterale și spatele mai întunecate, are rolul de a subția silueta din punct de vedere optic. Cupele cu o căptușeală delicată din spumă vor avea grijă de modelarea adecvată și de ridicarea sânilor. Uitați de semnele dureroase de pe bretelele subțiri care se lipesc de corp, bretelele largi și reglabile ale costumului de baie asigură o stabilitate și un confort optimi, iar banda elastică stabilizatoare chiar sub linia bustului asigură că totul rămâne la locul lui, chiar și în timpul mișcărilor intense. Răsucirea decorativă a țesăturii dintre cupele costumului de baie evidențiază bustul și adaugă o notă de eleganță pe plajă. Spatele este destul de bine acoperit, așa că te poți simți liberă și confortabilă în acest costum de baie! Acest model va fi o alegere excelentă pentru femeile care caută un costum de baie Plus Size (disponibil în mărimi până la 5XL), deoarece producătorul polonez este specializat în proiectarea de costume de baie din această categorie. Țesătura elastică, plăcută la atingere, cu fibre de Lycra cu o compoziție foarte bună a materialului și căptușeala moale din partea din față a costumului de baie va asigura o modelare adecvată a corpului dumneavoastră, iar pielea dumneavoastră va fi în siguranță chiar și în timpul orelor lungi petrecute pe plajă.
Taguri
Întregi
Elastan 20 %
Polyamid 80 %
MărimeDiametru la şolduridiametru sub bustDiametru la piept
2XL106-110 cm88-92 cm110-112 cm
3XL110-114 cm93-97 cm117-119 cm
4XL114-118 cm98-102 cm122-126 cm
5XL118-120 cm102-107 cm128-138 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0