Costum de baie din două piese Barontex (167697)

Îți place să ieși în evidență din mulțime? Optează pentru acest costum de baie unic din două piese, care combină un sutien solid cu chiloți cusuți dintr-o țesătură cu model, cu o temă de vară.... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Costum de baie din două piese
Îți place să ieși în evidență din mulțime? Optează pentru acest costum de baie unic din două piese, care combină un sutien solid cu chiloți cusuți dintr-o țesătură cu model, cu o temă de vară. Acest costum de baie are o croială confortabilă, ușor ridicată, care va asigura un confort deplin, chiar și atunci când vă relaxați activ pe plajă. Costumul de baie are un slip căptușit, care se remarcă nu numai prin modelul său interesant, ci și prin fundița din partea de sus, care nu este doar o decorațiune grozavă, ci și o modalitate simplă de a atrage atenția de la imperfecțiuni. Sutienul costumului de baie are cupe căptușite și o răsucire de material care accentuează linia bustului. Push-up-ul este situat la baza cupei și pe părțile laterale, astfel încât sutienul ridică perfect bustul și îi conferă un aspect extrem de seducător. Costumul de baie este confecționat din țesătură de înaltă calitate cu elastan, datorită căruia se potrivește perfect corpului. Fabricat în Polonia de către un producător polonez.
Taguri
Costume din două piese
Elastan 20 %
Polyamid 80 %
MărimeDiametru la şolduridiametru sub bustDiametru la piept
L98-102 cm78-82 cm96-98 cm
M94-98 cm73-77 cm87-91 cm
S91-94 cm68-72 cm82-86 cm
XL102-106 cm83-87 cm103-105 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0