Corset Kalimo (159177)

Body-ul Lapin este lenjeria intimă cu care poți merge oriunde dorești în fiecare zi, deoarece marchează un tricou foarte bine ajustat din exterior. Este confecționat din microfibră de lux, care... Află mai multe
L - + x
M - + x
S - + x
XL - + x
Reset
  • Trebuie să plătesc TVA?
  • Pot folosi fotografii?
Corset
Body-ul Lapin este lenjeria intimă cu care poți merge oriunde dorești în fiecare zi, deoarece marchează un tricou foarte bine ajustat din exterior. Este confecționat din microfibră de lux, care învelește frumos corpul și oferă un efect vizual deosebit. Cu o strălucire delicată, va fi o combinație excelentă atât cu blugii, cât și cu pantalonii din piele sau asemănători cu pielea.
Nu uitați, niciun tricou nu se potrivește siluetei dvs. la fel ca un body, așa că, dacă nu ați mai purtat niciodată un body, iată șansa dvs. de a încerca.
Acest body nu are mâneci și este deschis, ca un boxer. Cu toate acestea, în partea din spate, în partea de sus, are o lacrimă delicată cu o închidere cu cordon. Există o cusătură suplimentară în partea din față pentru bust.
Body-ul Lapin este disponibil în negru, o culoare excelentă pentru a se potrivi cu multe ținute. Ai vreo idee pentru el? :)

Taguri
Corsete, Bodyuri, Curele
Elastan 13 %
Polyamid 87 %
MărimeDiametru la şolduriDiametru la piept
L101-105 cm95-99 cm
M96-100 cm90-94 cm
S91-95 cm84-89 cm
XL106-110 cm100-104 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0