Corset Makadamia (156981)

Body-ul pentru femei din plasă este baza perfectă pentru multe ținute feminine. Poate fi purtat cu pantaloni și fuste. Va fi perfect pentru ținutele de zi cu zi, alături de un pulover călduros,... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Corset
Body-ul pentru femei din plasă este baza perfectă pentru multe ținute feminine. Poate fi purtat cu pantaloni și fuste. Va fi perfect pentru ținutele de zi cu zi, alături de un pulover călduros, precum și pentru ocazii speciale, însoțit de bijuterii și tocuri înalte. Materialul semitransparent, decorat cu imprimeuri fanteziste, adaugă sex-appeal și clasă. Body-ul este disponibil în cinci variante, care diferă în funcție de model și culoare. Prin urmare, fiecare femeie va găsi o propunere perfectă pentru ea însăși. Frumusețe brunetă, blondă și roșcată. Fiecare va avea posibilitatea de a alege culoarea în care se simte încrezătoare și frumoasă.
Taguri
Body
Poliester 100 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny46 cm68 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0