Cardigan Makadamia (158149)

Pulover de damă neobișnuit, de designer, cu o legătură interesantă care construiește un decolteu adânc în formă de inimă. Puloverul este legat în talie. Acesta poate fi strâns treptat, astfel încât... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Cardigan
Pulover de damă neobișnuit, de designer, cu o legătură interesantă care construiește un decolteu adânc în formă de inimă. Puloverul este legat în talie. Acesta poate fi strâns treptat, astfel încât puloverul să ofere mai multă libertate sau să sublinieze o talie subțire. Modelul este realizat din mohair de înaltă calitate, pe ochiuri mici, ceea ce face ca forma sa să fie destul de compactă. Datorită acestui lucru, puloverul vă menține cald și este perfect pentru zilele mai reci. Acesta este un model de pulover foarte elegant și feminin, ideal pentru muncă. Poartă-l cu pantaloni cu croială dreaptă sau cu o fustă creion și tocuri stiletto pentru a străluci la birou.
Taguri
Cardigane, Ponchos Toamnă Iarnă
Acril 55 %
Polyamid 7 %
Poliester 20 %
lână 18 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny90 cm104 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0