Cardigan Lemoniade (153438)

Cyntia este un nume feminin de origine greacă, însemnând "femeia de pe muntele Kynthos". Conform mitologiei, zeița Artemis s-a născut pe acest munte împreună cu fratele ei, Apollo. Și în fervoarea... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Cardigan
Cyntia este un nume feminin de origine greacă, însemnând "femeia de pe muntele Kynthos". Conform mitologiei, zeița Artemis s-a născut pe acest munte împreună cu fratele ei, Apollo. Și în fervoarea muncii sale creative la LEMONIADE, designerul nostru a creat un model de pulover ideal pentru zilele pline de vreme capricioasă și nopți răcoroase! L-a numit CYNTHIA, pentru că acest pulover cu o lungime de vis, care învăluie frumos silueta, este la fel de misterios ca și numele său DREAMED. CYNTHIA ascunde secretul siluetei DUMNEAVOASTRĂ în împletituri lungi, finisate foarte atent și vă permite să vă înfășurați o curea lungă, legată, în jurul ținutei. Textura frumoasă și delicată a țesăturii încearcă să vă atragă atenția cu buzunare expresive, mari, care, totuși, se integrează subtil în ansamblul elegant al puloverului. Iar imaginea sa vizuală de ansamblu ne permite să anticipăm relația fascinantă dintre voi, care se va consolida pe măsură ce vă alegeți hainele, accesoriile și parfumul. Și poate că tu și CYNTHIA veți găsi o tendință de modă comună și îndrăgită, pe care o veți crea în cadrul unei colaborări interesante. TE INVITĂM, ai curajul și dorința de a porni cu CYNTHIA în lumea aventurilor modei!
Taguri
Cardigane, Ponchos Primăvară Vară
Acril 80 %
Poliester 20 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny104 cm116 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0