Cardigan Lemoniade (153435)

EMMA este un cardigan regal! Demn de a ne realiza cele mai mari idei de modă. Trebuie să cunoască tendințele actuale și viitoare ale modei. Este o combinație extrem de sofisticată de trăsături... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Cardigan
EMMA este un cardigan regal! Demn de a ne realiza cele mai mari idei de modă. Trebuie să cunoască tendințele actuale și viitoare ale modei. Este o combinație extrem de sofisticată de trăsături elegante, sportive, clasice și atemporale ale cardiganului și, în același timp, este o combinație uimitoare de modestie și extravaganță, de subtilitate și expresivitate a texturii țesăturii prin utilizarea unei țesături delicate de împletituri și a unui joc foarte reușit de culori pe mâneci. Întregul ansamblu este completat, ca întotdeauna, de o glugă discretă, practică, dar cochetă. Ca piesă de îmbrăcăminte exterioară, cardiganul EMMA se va potrivi cu orice ținută, fie că este clasică, modernă, futuristă sau în stilul bunicii.
Taguri
Cardigane, Ponchos
Acril 100 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la piept
uniwersalny87 cm116 cm116 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0