Cardigan Lemoniade (152572)

MY WAY, de data aceasta LEMONIADE este onorată să vă prezinte un produs de cea mai înaltă calitate vizuală și de design. MELODY este un cardigan extrem de elegant, care poate fi comparat cu o... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Cardigan
MY WAY, de data aceasta LEMONIADE este onorată să vă prezinte un produs de cea mai înaltă calitate vizuală și de design. MELODY este un cardigan extrem de elegant, care poate fi comparat cu o așa-numită capodoperă a modei, aproape haute couture. Totul este o poezie de croitorie, care constă în ultima tendință a modei! Mâneci supradimensionate, o glugă minunată, buzunare mari și împletituri împletite. Acest cardigan superb este o combinație foarte reușită de clasic și modern, iar combinația de culori are o notă vibrantă de pastel, atât de prezentă pe podiumurile de modă pentru sezonul 2021! Vă invităm! lasă-te purtat de MELODY în lumea culorilor subtile și a formelor moderne!
Taguri
Cardigane, Ponchos Primăvară Vară
Acril 80 %
Poliester 20 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny75 cm130 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0