Bluza marime plus Karko (169682)

Bluza Matara cu croială sub bust este un model de bluză foarte elegantă, cu care cu siguranță veți crea multe stiluri interesante. A fost fabricat în întregime în Polonia, în fabricile noastre de... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Bluza marime plus
Bluza Matara cu croială sub bust este un model de bluză foarte elegantă, cu care cu siguranță veți crea multe stiluri interesante. A fost fabricat în întregime în Polonia, în fabricile noastre de cusut, din materiale interne de cea mai bună calitate. În plus, este foarte plăcută la atingere. Acestea asigură un confort maxim și libertate de mișcare. Modelul Matara are mâneci 3/4, care sunt finisate cu un volan frumos, la fel ca și partea de jos a bluzei. Volanele adaugă lejeritate și o notă feminină. Are un decolteu drept și este foarte versatil, astfel încât puteți crea multe look-uri diferite cu el. Se potrivește deopotrivă cu fuste și pantaloni. A fost concepută de designerii noștri Karko special pentru femeile care caută o bluză ușoară și aerisită, dar elegantă. Va fi perfect pentru muncă, petreceri, întâlniri cu prietenii sau pentru uzura zilnică. Dacă sunteți în căutarea unei bluze fermecătoare și feminine pentru sezonul primăvară-vară, modelul Matara vă va fermeca cu siguranță. Croiala sa lejeră și casual, combinată cu partea de jos și mânecile cu un design foarte interesant, te vor face să arăți uimitor în ea, iar nimic nu îți va restricționa mișcările sau nu îți va limita confortul. În plus, dacă doriți să vă camuflați subtil burta, Matara poate face față și acestei provocări! Deci, cum se poartă acest top? Există într-adevăr multe opțiuni, dar din cauza tivului mai lejer și a tăieturii clare sub bust, cea mai bună opțiune este un fund mulat. În funcție de ocazie, ar putea fi vorba de pantaloni țigaretă șic, blugi skinny, pantaloni capri sau pantaloni scurți din in. Dacă vă plac fustele, optați pentru fuste creion pentru a vă menține silueta proporționată.
Taguri
Bluze, Cămă?i, tunici marimi plus
Elastan 5 %
Poliester 60 %
Viscoză 35 %
MărimeLungimeDiametru la şolduriDiametru la pieptDiametru la talie
38/4073 cm160 cm104 cm100 cm
42/4477 cm166 cm112 cm108 cm
46/4880 cm170 cm120 cm116 cm
50/5281 cm174 cm130 cm124 cm
54/5683 cm200 cm140 cm132 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0