Bluza marime plus Karko (169147)

Bluza delicată din vâscoză Ernesta este un indiciu pentru fanii eleganței subtile. Modelul este caracterizat de o croială simplă, care a fost spartă cu detalii elegante sub forma unui mic volan pe... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Bluza marime plus
Bluza delicată din vâscoză Ernesta este un indiciu pentru fanii eleganței subtile. Modelul este caracterizat de o croială simplă, care a fost spartă cu detalii elegante sub forma unui mic volan pe mâneci și în jurul decolteului. Această combinație face ca bluza Ernesta să fie ideală pentru birou și întâlnirile de afaceri, dar și pentru o întâlnire romantică, o cină în familie sau un prânz casual cu o prietenă. Bluza Ernesta impresionează prin farmecul său minimalist și, în același timp, prin potențialul extrem de larg de stilizare. Se va potrivi la fel de bine cu o fustă croită sau cu pantaloni croiți eleganți, precum și cu blugi casual sau pantaloni culottes la modă. Un efect deosebit de interesant poate fi obținut prin combinarea bluzei simple Ernest cu un slip multicolor sau cu modele. Această combinație va fi proaspătă și veselă, perfectă pentru zilele însorite de vară.
Taguri
Bluze, Cămă?i, tunici marimi plus
Elastan 5 %
Viscoză 95 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
38/4063 cm104 cm
42/4465 cm112 cm
46/4867 cm120 cm
50/5269 cm128 cm
54/5671 cm140 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0