Bluza marime plus Karko (168983)

Bluza delicată din vâscoză Luna este alegerea perfectă pentru doamnele cu o dispoziție romantică, precum și pentru iubitoarele de eleganță într-un mod foarte feminin. Acest model are o croială... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Bluza marime plus
Bluza delicată din vâscoză Luna este alegerea perfectă pentru doamnele cu o dispoziție romantică, precum și pentru iubitoarele de eleganță într-un mod foarte feminin. Acest model are o croială lejeră, un decolteu barcă și mâneci fluture frumoase. Este completată de o bandă elastică plisată în partea de jos, care subliniază talia și face ca bluza să ascundă perfect orice centimetru în plus în jurul stomacului. Vei arăta fantastic în această creație și te vei simți încrezătoare și confortabilă în același timp. Aerisită și ușoară ca o pană, bluza Luna poate fi purtată la serviciu, la o întâlnire sau la o cafea de după-amiază cu o prietenă. Va face o combinație excelentă cu blazere strâmte, blugi cu picior drept și pantaloni scurți din in, precum și cu fuste de diferite tăieturi și lungimi. Bluza este ușor transparentă, așa că este important să alegeți lenjeria intimă potrivită. Mergeți mai departe și purtați un top cu bretele în nude sau într-o nuanță care să se potrivească cu bluza.
Taguri
Bluze, Cămă?i, tunici marimi plus
Elastan 5 %
Poliester 45 %
Viscoză 50 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
38/4060 cm116 cm
42/4462 cm124 cm
46/4864 cm132 cm
50/5266 cm140 cm
54/5668 cm148 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0