Bluză Karko (169367)

Jacheta bomber cu fermoar Sylwka este o alegere extrem de la modă. Perfect ca bluză de trening și ca îmbrăcăminte exterioară pentru zilele ușor mai răcoroase. Cu fermoar, cu guler cu guler înalt.... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Bluză
Jacheta bomber cu fermoar Sylwka este o alegere extrem de la modă. Perfect ca bluză de trening și ca îmbrăcăminte exterioară pentru zilele ușor mai răcoroase. Cu fermoar, cu guler cu guler înalt. Finisat cu un tiv și manșete cu nervuri. A fost cusută din material de înaltă calitate, ceea ce o face durabilă. De asemenea, are două buzunare foarte confortabile care îi conferă un aer ușor mai sportiv. Este complementul perfect pentru ținutele tale de zi cu zi și poate fi asortat atât cu pantaloni, cât și cu fuste. Îl poți purta cu prietenii, în excursie, la universitate sau la cumpărături. Fabricat în Polonia, în fabricile noastre de cusut, din țesături naționale de cea mai bună calitate, este un MUST HAVE absolut în acest sezon! Un alt avantaj al acestui model este că funcționează perfect atât pe siluetele foarte feminine, cât și pe cele mici. Pe fiecare dintre ele va arăta la fel de impresionant. Stylingul tricoului nostru Sylwka este extrem de simplu. Îl puteți combina, de exemplu, cu una dintre fustele noastre creion. Aceasta va sparge caracterul sportiv al look-ului. Mai ales dacă completezi look-ul cu o geantă shopper. Plecați într-o excursie în afara orașului sau la o plimbare lungă? Asortează-l cu pantaloni de jogging confortabili și adidași sau pantofi sport la modă.
Taguri
Bluze de damă mărime plus
Elastan 5 %
Poliester 60 %
Viscoză 35 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
38/4068 cm108 cm
42/4469 cm116 cm
46/4870 cm126 cm
50/5271 cm136 cm
54/5673 cm148 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0