Bluză Numinou (164591)

Casual și elegantă în același timp, această bluză pentru femei este realizată dintr-un tricot subțire de trening. Este o piesă de garderobă care poate fi purtată atât la și de la serviciu. Bluza... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Bluză
Casual și elegantă în același timp, această bluză pentru femei este realizată dintr-un tricot subțire de trening. Este o piesă de garderobă care poate fi purtată atât la și de la serviciu. Bluza are mâneci scurte, decolteu în V și o aplicație decorativă în partea din față. Oferă o mare libertate de mișcare. Tricotul este respirabil și va fi perfect și în zilele călduroase. Datorită stilului său clasic, bluza se potrivește la o varietate de ținute. Poate fi purtat atât în stil sportiv, cât și elegant. Arată minunat cu bijuterii delicate și alte accesorii strălucitoare. Poartă-l cum vrei, cu o fustă, pantaloni scurți sau blugi lungi. Cu siguranță vei arăta minunat în orice versiune.
Taguri
Bluze, tunici
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
36/3854 cm96 cm
40/4256 cm104 cm
44/4658 cm112 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0