Bluză Makadamia (157860)

O frumoasă bluză clasică pentru femei, realizată din tricot subțire de viscoză, decorată cu un volan impresionant care se întinde în jurul umerilor. Decolteul rotund cu croială strânsă expune... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Bluză
O frumoasă bluză clasică pentru femei, realizată din tricot subțire de viscoză, decorată cu un volan impresionant care se întinde în jurul umerilor. Decolteul rotund cu croială strânsă expune senzațional claviculele. Aceasta este o propunere de modă pentru femeile care apreciază elementele romantice precum volanele și, în același timp, sunt de partea modelelor și nuanțelor clasice. Bluza este disponibilă în următoarele culori: kaki, bej, amarant, roșu, ecru, roșu cărămiziu, negru. Asortează-l cu fusta creion preferată sau cu pantalonii croiți, dacă vrei să îl porți la serviciu. Poartă fusta mini evazată pentru o întâlnire sau o întâlnire cu prietenii.
Taguri
Bluze, tunici Toamnă Iarnă
Elastan 5 %
Viscoză 95 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
36/3846 cm72 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0