Bluză Makadamia (157845)

Bluza asimetrică pentru femei de o mărime este disponibilă în unsprezece culori la modă: negru, roz murdar, burgundy, kaki, bej, roșu, liliac, blue jeans, camel, oțel, amarant. Este ceva ce veți... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Bluză
Bluza asimetrică pentru femei de o mărime este disponibilă în unsprezece culori la modă: negru, roz murdar, burgundy, kaki, bej, roșu, liliac, blue jeans, camel, oțel, amarant. Este ceva ce veți purta în fiecare zi și la serviciu. O bluză confortabilă și de designer te va salva de multe asupririri de genul "nu am cu ce să mă îmbrac". Bluza este atât de versatilă încât va arăta minunat pe orice siluetă. Ceea ce este important, îl puteți purta cu pantaloni, jambiere sau fustă. Doar imaginația ta este limita aici. Mânecile sunt finisate cu șuvițe, astfel încât vă puteți juca cu forma bluzei. Decolteul adânc, triunghiular, evidențiază claviculele. Bluza oferă o mare libertate de mișcare și este confecționată dintr-un tricot plăcut și respirabil.
Taguri
Bluze, tunici
Elastan 5 %
Viscoză 95 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
uniwersalny70 cm140 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0