Bluză Lemoniade (154643)

Panglici, panglici, panglici, panglici care te îmbracă este LAYLA: BLUES, PANTALONI, ȘORTURI...3 în 1 sau toate separate, și totuși NIMIC nu pierde caracterul LOVE, BRUSH și rock and roll! Și este... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Bluză
Panglici, panglici, panglici, panglici care te îmbracă este LAYLA: BLUES, PANTALONI, ȘORTURI...3 în 1 sau toate separate, și totuși NIMIC nu pierde caracterul LOVE, BRUSH și rock and roll! Și este un stil 3 în 1 sau unic, atribuit la toate tipurile de stilettos, tocuri și pantofi sport! Bluza OVERSIZED LAYLA BLOUSE, foarte cochetă și aproape hippie, are de data aceasta un cordon la spate pentru a sublinia forma spatelui! LAYLA BLUZA se joacă pe siluetă cu lățimea hainei, care este atât de la modă în zilele noastre: puteți fie să o înfășurați liber, fie să-i schimbați forma trăgând de panglica decorativă LEMONIADE și să vă scufundați într-o formă care se potrivește siluetei dumneavoastră! Mânecile supradimensionate, cu nervuri largi, ne obligă și ele la un stil lejer și la mișcări uneori răutăcioase de a trage mânecile în sus, ceea ce ne dă o anumită încredere în noi! LAILA BLUZA este o haină de zi cu zi, dar în același timp elegantă și stilată!
Taguri
Bluze de damă Homewear
Bumbac 80 %
Poliester 20 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
L54 cm140 cm
M54 cm136 cm
S55 cm132 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0