Bluză Lemoniade (153444)

Vibrațiile rele nu se potrivesc cu ținuta mea! Voi face lucruri uimitoare astăzi! De ce? Pentru că am BRONX! Da, avem BRONX pentru tine un trening minunat, unic. Când te vei înfășura în ea, te vei... Află mai multe
Indisponibil
Din păcate, produsul pe care îl căutați este în prezent indisponibil sau nu există. Cu toate acestea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră bogată, cu siguranță veți găsi ceva interesant.

Vezi alte produse din această categorie
Bluză
Vibrațiile rele nu se potrivesc cu ținuta mea! Voi face lucruri uimitoare astăzi! De ce? Pentru că am BRONX! Da, avem BRONX pentru tine un trening minunat, unic. Când te vei înfășura în ea, te vei simți instantaneu bine dispus și vei simți că vei avea o seară minunată. Și pentru că treningul nostru BRONX, la fel ca Bronxul, este plin de surprize, te poți afunda leneș în așternuturi sau poți alerga în parc, ascunsă între copaci. Orice ai alege te vei simți minunat! Treningul nostru este făcut cu gândul la tine, pentru a-ți menține căldura, siguranța și confortul. Astfel, este ușor să vă potriviți culoarea și mărimea. Pentru ce o vei iubi? Treningul nostru este ca BRONX. Este imposibil să nu o iubești, să nu te atașezi de ea, să nu vrei să o cunoști! Înfășurat în acest trening EXCEPȚIONAL, poți face față oricărei activități. Și asta este ceea ce vă dorim: activitate.
Taguri
Bluze de damă Homewear
Bumbac 95 %
Elastan 5 %
MărimeLungimea totalăDiametru la piept
L60 cm116 cm
M60 cm112 cm
S60 cm108 cm



Alege ţara ta



Denumire Preţ Termen de livrare
0